Ga naar hoofdinhoud

Alkmaar

Behandelingen

Babymassage
De babymassage laat jullie samen genieten en zorgt ervoor dat de band tussen ouder en baby nog sterker wordt. De massage-oefeningen worden haarfijn uitgelegd, waardoor je ze thuis kunt blijven toepassen. Kan helpen bij krampjes en onrust.
Verbetert het immuunsysteem van je baby, verlicht fysieke ongemakken en is goed voor moeilijke slapertjes.
Deze behandeling is mogelijk tot een leeftijd van max 6 maanden oud.
Verwachtte tijd in de spa ± 30 min.
€ 49 per sessie
Babyspa float
Het warme, chloorvrije water zorgt ervoor dat jouw baby zich veilig en vrij kan bewegen. Door het gebruik van een nekring kunnen baby’s veilig en gewichtloos drijven in het babyspa badje. Dit alles bevordert de motorische en mentale ontwikkeling. Verder heeft de babyspa een positieve invloed op het evenwicht en de coördinatie en draagt het bij aan het verbeteren van een goede doorbloeding en spijsvertering.
Deze behandeling is mogelijk tot een leeftijd van max 8 maanden oud.
€ 49 per sessie
Fun float
De fun float is speciaal voor baby’s van 8 tot max 12 maanden oud. Een ontspannen en speelse behandeling in één. Zintuigen worden geprikkeld doormiddel van veilige 100% natuurlijke badspeeltjes, bubbels in het water en licht.
€ 57 per sessie
Babyspa float en babymassage
Deze behandeling is mogelijk tot een leeftijd van max 6 maanden oud.
Verwachtte tijd in de spa ± 1 uur.
€ 70 per sessie
Zwangerschapsmassage | 60 minuten
Een zwangerschapsmassage kan helpen om klachten te verminderen en meer ontspannen te zijn. Lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap geven stress wat niet goed is voor de baby. Na de massage voel je je rustiger waardoor je je makkelijk kunt ontspannen, ook tijdens de bevalling. Na de zwangerschapsmassage kun je voelen dat je beter en dieper kunt slapen. Nauwkeurig is gekeken welke oliën tijdens de massage gebruikt worden, dit aangezien je tijdens de zwangerschap een sterkere reuk hebt. Tijdens de zwangerschapsmassage maken wij gebruik van 100% natuurlijke oliën welke speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Ook is deze olie uitermate geschikt voor baby’s. In het eerste trimester (t/m 12 weken) van de zwangerschap wordt een massage afgeraden.
€ 74
Post partum massage | 90 minuten

Post partum massage is een speciale massage voor de vrouw na een bevalling. By Imogen combineert de post partum massage met een aroma point massage en hoogwaardige kwaliteit etherische oliën. De aroma point massage werkt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau, waardoor je terugkomt in jezelf. Tijdens de massage ervaar je ook de castor olie buikpakking. De castor olie wordt gewonnen uit de vrucht van de wonderboom. Het is een wat dikkere stroopachtige olie. Een buikmassage met castor olie helpt de organen terug te krijgen op hun normale positie. Ook helpt het bij de melkproductie als je borstvoeding geeft, en bevordert het de genezing bij een keizersnede.De vele voordelen van een postpartum massage gemakkelijk op een rij:

  • Een heerlijk moment voor jezelf.
  • Verlicht spanning.
  • Bevordert het herstel na een bevalling.
  • Wekt ‘feel-good’ hormonen op.
  • Ondersteunt bij postnatale depressie.
  • Helpt bij vertrouwensproblemen en helpt emoties een plekje te vinden.
  • Kalmeert gevoelens van angst en vermoeidheid.
  • Ook wanneer je geen klachten ondervindt in deze periode is het een weldaad voor het lichaam.
€ 105
‘New mum’ gezichtsbehandeling
Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën en de producten van Aveda. Speciaal ontwikkeld voor een vrouw na de bevalling met lichamelijke klachten, een onrustige/vermoeide huid of gewoon toe is aan ontspanning en een moment voor haarzelf.
€ 74
‘New dad’ massage of gezichtsbehandeling
Vaak wordt een kersverse vader vergeten en gaat alle aandacht naar de baby en moeder. Wij vinden de vader ook belangrijk en hebben hiervoor de ‘new dad’ behandeling ontwikkeld. Een kersverse vader voelt zich vaak machteloos en kan hierdoor stress ervaren. Door de slapeloze nachten verdient een vader ook een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Vergeet hem niet dames!
€ 74
Behandelingen
Contact

Sitemap

Nieuwsbrief

Back To Top