Ga naar hoofdinhoud

Voorbereiding bezoek in de Babyspa

Babyspa by Imogen is een privé babyspa, hierdoor kan je kleintje optimaal ontspannen.

Rust en ultieme ervaring tijdens de sessie:

 • Het is niet toegestaan andere kinderen (bijvoorbeeld broertjes/zusjes) mee te nemen naar de babyspa.
 • Je kunt jouw baby het beste niet vlak vóór de babyspa float + babymassage voeding geven.
 • Om de rust te bewaren tijdens de behandeling is het per baby toegestaan met twee volwassen te komen.
 • Smeer je baby niet in met (body)lotions. Ook niet als je baby eczeem heeft.
  Je baby zwemt bij ons in zuiver water. Dit werkt het fijnst als de huid van je baby niet is afgesloten door crèmes/lotions.
 • De zwemluier, zwembroekje en handdoeken voorzien wij. Het zwembroekje wassen wij steeds met zorg uit. Je kunt er ook voor kiezen zelf een zwembroekje aan te schaffen en deze mee te nemen, je zult hier in elk geval maanden plezier van hebben.
 • Binnen 24 uur na een vaccinatie mag je kindje niet gemasseerd worden en floaten raden wij ook af, omdat veel baby’s vaak niet lekker kunnen zijn/worden na een vaccinatie.
  Hetzelfde geldt voor griep en/of diarree. Uiteraard in verband met de hygiëne mag je baby dan ook niet floaten.
  Is je baby verkouden dan heeft het geen nadelige invloed op de sessie.

Arriveren en annuleren:

 • Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent met je baby. Je wordt 15 minuten voordat de sessie begint bij ons verwacht.
 • Wij vragen je niet eerder dan de aangegeven 15 minuten voor je sessie te komen, omdat een eerdere sessie dan vaak nog bezig is. Of alles wordt nog opgeruimd.
 • Ook vragen wij je niet langer dan 15 minuten na de sessie te blijven; dit in verband met het voorbereiden van het bad en de ruimte voor de volgende sessie.

Te laat arriveren
Kom je (te) laat? Dan gaat dit van je float tijd af.

Ons team

Imogen

Helen

Lisanne

Imogen

Eigenaresse

Mijn naam is Imogen en ben eigenaresse van By Imogen. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Mijn passie en doel is om iedereen een mooiere versie van zichzelf te maken. Dit op het gebied van beauty, ontspanning en een gezonde levensstijl.

Van huis uit heb ik meegekregen om pure producten te gebruiken. Daarom heb ik gekozen voor het merk Aveda en word er in de salon uitsluitend met pure/biologische producten gewerkt. Zelf ben ik haarstyliste en visagiste waarbij ik mijn inspiratie haal uit social media zoals pinterest en instagram. Styling en visagie vond ik voor By Imogen niet genoeg dus heb een team om mij heen gecreëerd om het compleet te maken. Zo hebben wij allemaal een eigen kracht om de klant een complete ervaring te geven. Ik hoop u binnenkort te kunnen ontvangen in de salon!

Helen

Babyspa specialiste

Mijn naam is Helen, ik werk in de spa van By Imogen. Hier geef ik alle massages, lichaamsbehandelingen en werk ik in de babyspa. Ik ben een trotse moeder van 3 volwassen kinderen en prachtige kleinkinderen. Maar net als een boom met veel takken ben ik veel meer dan dat.

Na een jarenlange zoektocht en het volgen van vele opleidingen over voeding en massages ben ik tot de conclusie gekomen dat er geen gouden regel is voor iedereens gezondheid. Daarom bekijk ik iedereens klacht persoonlijk en pas daar de behandeling op aan.

Mijn missie is door middel van massages iedereen meer in balans te brengen, en daarom masseer ik op gevoel. Mijn persoonlijke methode van masseren is daarom ook ‘go with the flow’. Geen regels maar doen wat goed voelt!

Lisanne

Babyspa specialiste

Mijn naam is Lisanne en ik heb een prachtig gezin met twee kindjes.
Binnen By Imogen geef ik verschillende behandelingen. Waaronder gezichtsbehandelingen, massages en nagelstyling. Ook ben ik werkzaam in de babyspa van By Imogen wat ik met veel liefde doe.

Het werk doe ik met veel passie en vind het fijn als mensen met een glimlach de deur uitgaan. Door bijscholingen heb ik dan ook veel certificaten op zak en sta ik altijd open om bij te leren en up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik hoop u snel te ontmoeten in de salon.

Behandelingen
Contact

Sitemap

Nieuwsbrief

Back To Top